Хващането на седалката до прозореца в полет може да има своите плюсове

...
Хващането на седалката до прозореца в полет може да има своите плюсове
Коментари Харесай

Една жена продължаваше да се протяга през мен, за да затвори прозореца на нашия полет, така че си отмъстих

Хващането на седалката до прозореца в полет може да има своите плюсове и минуси. Харесва ми, тъй като обичам да бъда сврян и да се разпръсквам от гледката.

Съпругът ми обаче го ненавижда, тъй като в никакъв случай не желае да тормози индивида на седалката до пътеката, в случай че трябва да отиде до тоалетната.

Една жена откри друга машинация за това, че й беше отредено място до прозореца, откакто нещата станаха много неуместни за нея по време на къс вътрешен полет.

Жената, която се включи в тематиката за „ дребно възмездие “ в Reddit, с цел да показа историята си, летяла с полет на къси дистанции, когато пътничката, седяща до нея, траяла да нахлува в персоналното й пространство.

„ Летях на седалката до прозореца, тъй като обичам да виждам през прозореца. Жената, която седеше до мен, се пресегна няколко пъти пред мен, с цел да затвори щората на прозореца ”, показа дамата.

„ Тя в никакъв случай не ме е питала, просто се пресегна тъкмо пред мен, с цел да затвори сянката. Веднага го отварях още веднъж и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР